Karper Koppelwedstrijd

Inmiddels is de Karper Koppelwedstrijd niet meer weg te denken van onze activiteitenkalender. Ook dit jaar zijn we weer voornemens om deze te organiseren. Eerdere jaren vond deze begin Juli plaats, echter vanwege de COVID-19 problematiek hebben we deze voor dit jaar voorlopig op 12 September gepland staan. Dit uiteraard onder voorbehoud.

Aan dit evenement kunnen maximaal 11 koppels deelnemen, waarbij de koppels die afgelopen jaar hebben meegedaan, voorrang krijgen bij inschrijving.

Opgave kan via het registratieformulier, klik HIER of via mail bij Erik Averdijk (erikaverdijk@hotmail.com).