Ouder Kind wedstrijd

Op 25 mei 2019 organiseren wij voor de vierde maal een ouder/kind viswedstrijd aan de Drostenkamp. Het is de bedoeling dat de kinderen die hieraan deelnemen een volwassene meebrengen, zodat zij samen, als koppel, zoveel mogelijk vis gaan vangen. Voor de eerste drie plaatsen zijn er mooie prijzen te winnen. Voor deze wedstrijd hoef je je niet aan te melden. Ook deelnemers van de andere verenigingen zijn welkom.
reglement: We vissen met de vaste stok. (Max. 11,5m.). Er wordt gevist op gewicht.
Er wordt gevist van 13.00 u. tot 15.00 u.. De loting is aan de Drostenkamp bij het bruggetje om 12.15 u.!
Geen gebruik van verse de vase.