5-Dorpenwedstrijd

Deze wedstrijd die sinds enkele jaren plaatsvindt zal in 2019 op 7 juli worden gehouden in de Drostenkampvijver. Uit  verschillende dorpen (Raalte, Holten, Broekland, Diepenveen, Bathmen) uit onze regio nemen kinderen deel aan dit evenement. In verschillende leeftijdscategorie├źn wordt er tegen elkaar gevist. Deelname is t/m 17 jaar. Aanvang van de wedstrijd is om 09.30 uur. Aanwezig om 08:45 uur. Einde wedstrijd 11.30 uur. We verzamelen het Carmel College aan de Florens Radewijnstraat te Raalte. Je kunt je aanmelden bij Erik Averdijk (erikaverdijk@hotmail.com).