Jeugdcompetitie

Vanaf 6 mei wordt er weer gevist om het kampioenschap van Raalte. We zetten voor beide leeftijdscategorie├źn, t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar, een wedstrijdparcours uit. Wij denken dat op deze manier het voor de visser met de korte hengel makkelijker zal worden een vis te vangen. In totaal worden er op deze wijze een 8 wedstrijden gevist. Na de derde wedstrijd hebben we de ouder/kind wedstrijd gepland staan. Dat is op zaterdag 25 mei 2019. Alle kinderen van de deelnemende verenigingen van de 5-dorpen zijn welkom.

Wedstrijdreglement: Zie reglementen voor de jeugd per leeftijdscategorie.

Wedstrijdkalender: Zie activiteitenkalender voor de data en tijden.