Het laatste verenigingsnieuws

Autoverbod in Drostenkamp!

Autoverbod in Drostenkamp!

publicatiedatum: Dinsdag, 19 september 2017

Steeds vaker komen vissers met hun auto om de hengelspullen te laden en te lossen bij de visstek. Het is niet toegestaan. Parkeer de auto buiten het park!

Lees verder

Tygo Pijnacker 2e plaats op het NK 2017

Tygo Pijnacker 2e plaats op het NK 2017

publicatiedatum: Zondag, 10 september 2017

Op zaterdag 9 september werd het Nederlands kampioenschap voor de jeugd gehouden. Voor dit kampioenschap hadden zich Dylan dams, Tygo Pijnacker (U15) en Jesse Averdijk (U25) gekwalificeerd. Het kampioenschap werd gehouden aan het beukerskanaal. Met een deelnemersaantal van 127 werd het een waar spektakel. Met trots mogen we vermelden dat Tygo 2e werd in de categorie U15. "Tygo, van harte! " Tygo veranderde in het laatste uur van tactiek en wist 2 mooie brasems te landen. Slimme zet. Dylan werd 26e en Jesse 11e.

Lees verder

Dylan Dams en Hidde Reins jeugdkampioen 2017

Dylan Dams en Hidde Reins jeugdkampioen 2017

publicatiedatum: Zaterdag, 15 juli 2017

Op Zaterdag 15 juli was park Drostenkamp weer het strijdtoneel voor de laatste jeugdcompetitiewedstrijd van HSV Raalte.

Lees verder

Daniël Middendorp en Thijmen Put winnen karper-koppelwedstrijd

Daniël Middendorp en Thijmen Put winnen karper-koppelwedstrijd

publicatiedatum: Zaterdag, 1 juli 2017

Vandaag heeft de 2e karper-koppelwedstrijd in het Drostenkamp plaatsgevonden. Afgelopen jaar hebben we deze wedstrijd voor senioren voor het eerst georganiseerd en dat smaakte gelijk naar meer! We mochten dit jaar vele koppels verwelkomen die afgelopen jaar ook mee hadden gedaan.....

Lees verder

**WEDSTRIJDDATA**

**WEDSTRIJDDATA**

publicatiedatum: Maandag, 26 juni 2017

Beste leden, Graag zouden we jullie aandacht willen vragen voor het volgende: Vanaf vanavond zijn er op 5 strategische plekken langs de vijvers permanente bordjes opgehangen, waarop alle wedstrijddata zijn vermeld. Deze hangen op alle "ingangen" naar de vijvers. Graag zouden we eenieder willen verzoeken, om voor een vissessie te kijken of er wedstrijden gepland staan, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Lees verder

Welkom

Hengelsportvereniging Raalte

Welkom op de website van Hengelsportvereniging Raalte. Onze vereniging is gevestigd in Raalte. Raalte is gelegen tussen Zwolle en Deventer in het mooie overijsselse Salland. Als vereniging bieden wij ons leden de vispas.


Wedstrijdsponsor


Volg ons op Facebook